Denise Fashion een begrip in damesmode in Aalsmeer

Denise Fashion is al 30 jaar een begrip in mode minnend Aalsmeer en vér daarbuiten. Dit komt omdat wij een haarfijn gevoel hebben voor mode, design, beauty en lifestyle. Wij zijn er om u een persoonlijk kledingadvies te geven met de stijl die bij u past. Onze stijladviseuses weten hoe ze de collecties van verschillende merken moeten combineren. Of het nu gaat om een casual outfit of een feestelijke outfit. De collecties van 10days, Annette Görtz, Cambio, Hoss Intropia, High en Save the Queen zijn ook dit jaar weer prachtig met elkaar te combineren. We hebben een geweldige stoere, maar toch vrouwelijke collectie samengesteld.

Nieuwsgierig geworden? Wij zijn er om u een persoonlijk en uniek kledingadvies te geven en wij nemen daar alle tijd voor! Denise Fashion biedt je de gelegenheid om samen met vriendinnen, collega’s of familie een avondje privé te winkelen. Tijdens deze avond zorgen wij voor een hapje en een drankje en geven wij graag advies bij het vinden van jouw stijl. Bel voor een afspraak en vraag om uw favoriete modestyliste!

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Pinterest pagina voor inspiratie op het gebied van mode, design, beauty en lifestyle!

 

Digtale rondleiding

Neem een digitale rondleiding via Google google-view

Het team van Denise Fashion

 

marjolijnyvonne

 

 

yvette ank

Sophie

 

Facebook

Like ons ook op facebook en blijf dagelijks op de hoogte van alle fashion trends!